Blogs over ondernemen, online marketing en optimaal kunnen werken

De onschatbare waarde van een generalist voor jouw bedrijf

Een generalist. Een multipotential. Veel leuk vinden? Soms wordt daar negatief over gedaan. Ik laat je zien welke waarde je juist hebt.

Mijn vrijheid als VA

Wat betekent vrijheid voor mij nu ik VA ben? Wat heb ik er van geleerd en wat zijn de valkuilen? Oja, en ook nog even een dingetje over die term "VA" :)

kind leert schrijven met Remarkable

Hoe komt informatie het beste aan?

Voor mij geen podcasts, mijn gedachten dwalen af. Ik heb het vorige week wéér geprobeerd, zonder succes. Ik heb het geschreven woord nodig. Logisch, want ik herken dit patroon bij het leren van een taal. Hoe vaak ik de taal Frans ook probeer op te pakken. Het blijft niet in mijn hoofd. Deze blog geeft je tips over het ontdekken van jouw voorkeuren en geeft je inspiratie hoe je het kan toepassen.

Procesoptimalisatie voor digital nomads

Zo zorg je nu dat je snel ook kan genieten in plaats van alleen maar te werken. Met het optimaliseren van je werk ga je veel tijd besparen. Speciaal voor ondernemers die graag op reis gaan (voor langere tijd).

Zo leer je online tools te vertrouwen én te waarderen

Privé vertrouwen we heel veel toe aan anderen die wel het vertrouwen hebben in online programma’s. Nu jij nog voor je bedrijf. Lees waarom je online tools kan leren vertrouwen.

Wie doet wat wanneer bij jullie?

Hybride werken betekent dat je anders gaat werken: remote én op kantoor. Passen de werkprocessen daar nog wel bij? Blog vol tips.

Slim leiding geven met de ervaring van ZLIM

Ik sport nu bijna drie maanden bij Zlim. Sporten in een warmtecabine, geadviseerd door gewichtsconsulenten. Nu is het natuurlijk niet...

Dirkje op de camping wanneer ze niet aan het werk is

Hoe blijf je bij jezelf met a-synchroon werken?

Als jouw manier van werken niet past bij de ander. Hoe bewaak je dan je eigen grenzen? 5 tips om met de nadelen van a-synchroon werken om te gaan.

Dirkje skeelert tijdens een werkdag omdat ze zelf haar dag kan indelen

A-synchroon werken tips

Wat zou jou helpen om een leuke(re) werkdag te hebben? Ik geef je 10 ideeën voor a-synchroon werken. Gebruik de voordelen tot jouw voordeel. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Dirkje van DEE-Organizer aan het zwembad op Corfu

A-synchroon werken is meer privé tijd

Meer asynchroon werken met collega's betekent meer synchrone tijd met mijn gezin. Staaltje omdenken in remote werken.

Tips om met ActiveCampaign aan de slag te gaan

Hoe hou je je klantgegevens up to date in ActiveCampaign? Vaak heb je klantgegevens in ActiveCampaign staan. Weet jij hoe...

Ben je ook toe aan een virtueel team om je heen?

Zodat jij wel de lusten hebt (ondersteuning en ontzorging), maar niet de lasten (kantoorruimte, koffie/thee, reiskostenvergoeding)? Een virtueel professional (ook...

Business coaches zijn de psycholoog voor ondernemers

Waarom een businesscoach? Wat zijn de voordelen? En welke waarde heeft een businesscoach? Lees snel verder.

Persoonlijkheidstesten, weet jij al met wie je samenwerkt?

Inzicht over de verschillen in persoonlijkheden van teamleden geeft duidelijkheid. Een team bouwen op basis van persoonlijkheidstesten klinkt goed. Lees meer over waarom dan.

Samenwerken met mij als VA levert je echt wat op!

Laat ik haar klant X noemen. Ik werk als VA voor haar. Waarom werkt ze met mij en met welke werkzaamheden ontzorg ik haar? Check het snel.

Zeg nu eerlijk, wat vind je echt van thuiswerken?

Voor de een is het thuiswerken een zegen (zeker nu de kinderen weer naar school zijn), voor de ander blijft het een opgave. Lees verder voor tips om thuiswerken makkelijker te maken. Én vergeet de gratis checklist niet in te vullen om te weten hoe jouw eigen thuiswerksituatie is.

Timemanagement voor papa’s en mama’s

Weer zag ik een advertentie met ‘geen 9 tot 5 mentaliteit’. Eigenlijk betekent het dat je dus ook ‘s avonds...

Tools koppelen met Zapier of IFTTT

Zapier is een online tool die meerdere programma’s aan elkaar koppelt. Vaak wordt Zapier ingezet als de tools zelf geen integratie met elkaar aanbieden. Lees meer over de mogelijkheden en het verschil met IFTTT.

Zo herkenbaar wat je vertelt, maar processen klinken zo saai

Sexy kan ik het niet maken: proces verbeteringen. Maar het resultaat spreekt voor zich: tijdwinst. Lees meer over voorbeelden en waarom.

Meer geld verdienen door optimaliseren

Minder tijd besteden aan hetzelfde werk. Tijd over dus dat je kan besteden aan leuker werk of aan je gezin! Hoeveel ben jij waard?

Handige Zoom instellingen om te onthouden

Zoom is een online meeting tool die veel mogelijkheden biedt. Ik benoem een paar interessante instellingen voor tijdens je online overleg

ActiveCampaign helpt jouw online marketing

Deze online tool helpt met het versturen van e-mails én zoveel meer. Bedenk het en ActiveCampaign kan het. Het bespaart je veel werk en tijd.

Waarom e-mailmarketing jou helpt

Je stuurt vast mails. Stuur je ook geautomatiseerde mails? Lees hier waarom e-mailmarketing jou helpt met je bedrijf. Bied service aan je contacten!

lege post-it voor taken

11 tips om deze komkommertijd door te komen

Komkommertijd, het hoorde bij de zomer. Een beetje je tijd uitzitten op kantoor. Even genieten van de rust voordat de...

11 tips voor thuiswerkers

Twee jaar heb ik tijdens mijn loondienst voornamelijk vanuit huis kunnen werken. Met een team overal ter wereld was dat...

Gratis weggever maken. Maar welke?

Je wilt een weggever maken, je wilt graag dat websitebezoekers iets meteen kunnen zien van jouw expertise. Maar wat is...

Je weggever delen met je doelgroep

De laatste tijd lees ik veel over gratis weggevers. Daar word ik blij van! Vooral omdat ondernemers zien dat kennis...

Specialiseren geeft je een vakantiegevoel

Specialiseren is net als op vakantie gaan. Of toch niet? Laat je bij je plannen om je te specialiseren inspireren...

Instagram statistieken

Heb je nog geen 10.000 volgers? En mis je dus de mogelijkheden om nog gerichter te kunnen communiceren? Is het...