Checklist jouw online marketing

Hoe goed ben jij bezig met online marketing? En weet jij wat de resultaten zijn? Levert het je leads op? Vul deze checklist van 55 vragen in om te weten of jij al op de goede weg bent.

Waarom wil je weten hoe je al bezig bent met (online) marketing?

Je hebt mijn website bezocht met een reden. Je wilt je team uitbreiden, je bent op zoek naar een VA of voorlopig alleen op zoek naar handige tips over (online) marketing en je werk makkelijker maken.

Het gaat je helpen om te zien of je nog weinig doet aan (online) marketing. Zelf weet je wellicht ook waarom. Te weinig tijd, zin of kennis om het zelf op te pakken. Of misschien denk je dat jouw doelgroep daar niet op zit te wachten.

En als je veel ‘Ja’ kan aankruisen, dan is het fijn om jezelf een schouderklopje te kunnen geven. Je doet al zoveel of je hebt al zoveel geprobeerd! Maar misschien weet je niet precies wat het resultaat is van al je inspanningen. Of in plaats van maar wat doen, wil je nu graag meer strategisch aan de slag, met een plan en een doel. Zodat je je doelen kan halen, nee het liefst wil overstijgen!

Daarom dus, gewoon om lekker te beginnen met kijken wat je wel of niet doet of gedaan hebt.

Groetjes Dirkje