Gratis én waardevolle content voor ondernemers

Gratis content is ideaal voor als je zelf aan de slag wilt gaan. Om het te proberen of om bij te blijven in deze wereld waar zoveel mogelijk is.

Checklist ‘Hoe goed ben jij bezig met online marketing helpt je inzicht te geven in hoeveel je stiekem al doet aan online marketing en/of waarom het nog niet zo gaat als dat je wilt. Handig voor ondernemers die op zoek zijn naar tips, uitbreiding van het marketing team of een VA.

Checklist ‘Hoe nomad proof is jouw bedrijf?’ helpt ondernemers die de wens hebben om digital nomad te worden, zodat ze reizen en werken kunnen combineren.

Checklist ‘Hoe goed kan jij thuiswerken?’ helpt je inzicht te krijgen in jouw thuiswerksituatie. Het kan je duidelijkheid geven waar je frustratie, zuchten of blijheid vandaan komen.

Checklist ‘Zo geef je je weggever weg’ is voor iedere ondernemer die een idee heeft, maar nog niet goed weet hoe dat idee in de praktijk te brengen.

Opname webinar ‘online ondernemen is voor ondernemers die niet zo goed weten waar je op kan (of moet) letten als je online gaat ondernemen. Is het moeilijk? Kan ik dat wel?

Training ‘Je bedrijf op rolletjes [17 euro] helpt je als ondernemer, VA of in loondienst om een werkproces te optimaliseren. Ik neem je stap voor stap mee in welke actie je kan oppakken om inzicht te krijgen in wat er minder goed gaat en hoe je dat kan oplossen. Binnenkort ook als e-book verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Stuur me dan een mail.

Blogs voor ondernemers over ondernemen. Tips over efficiënt werken, marketing, statistieken en over het ondernemen zelf.

Blogs over kamperen, vakanties of gewoon er even op uit (wandelen, museum) met jonge kinderen. Als ondernemer is het belangrijk dat de balans goed is. Met een leuke tijd met je gezin zorg je voor genoeg inspiratie, rust en vrijheid om fantastisch te gaan ondernemen.

Wil je meer weten hoe ik jouw onderneming kan ontzorgen op het gebied van strategie en online marketing? Stuur dan een bericht voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben actief op Instagram en LinkedIn. Zie ik je daar ook?