Sparren met een VA: tips over HOE je je ideeën om kan zetten tot mooie acties!

Je weet het even niet meer…

  • Te druk?
  • Of voel je juist te weinig druk om door te pakken?
  • Je zit er midden in, terwijl je voelt dat je volgende stap dichtbij is.

Herkenbaar voor veel ondernemers. Vooral als je vol ideeën zit en beschikt over veel kennis die je om kan zetten naar waardevolle content. Voor je potentiële doelgroep. Voor je klanten.

Een outside-in perspectief helpt!

  • Iemand die de vragen stelt waar je zelf geen tijd voor hebt.
  • Of die je jezelf niet stelt omdat jij jouw bedrijf bent.
  • Gun jezelf een einde aan het rondjes draaien als een badeend
  • Gun jezelf even de tijd om belangrijke vragen te overdenken én te beantwoorden.
  • Het kost je alleen even wat van je tijd.
    Tijd die je ook heel goed aan andere dingen kan besteden. Zoals brandjes blussen. Nogmaals die vraag beantwoorden. Je social media inplannen. Je belangrijkste klant helpen. Ik weet het, maar ik help je graag een stap verder. Naar jouw next level.

“Ik ben super blij met Dirkje. Zij helpt mij naar een next level met mijn bedrijf. Haar zakelijke/commerciële inzicht is waardevol. Ik zie haar echt als een super waardevol teamlid. Haar kennis van de online wereld is erg waardevol voor de groei van mijn bedrijf.”

Jolanda Wicherson, Ondernemerscoach

Laat mij je helpen met meer overzicht. Duidelijkheid in je plannen.

Ik stel je vragen én ik schrijf mee. Zodat jij alleen maar hoeft na te denken en te antwoorden. Ik weet zeker dat je hoofd een stuk helderder is na ons gesprek. Zodat je meteen stappen kan zetten voor mooie resultaten!

Nu voor 65 euro (excl. btw). Mocht er een langdurige samenwerking uit voortkomen, dan wordt dit bedrag gecrediteerd op de eerstvolgende factuur.

Bovendien komt Dirkje met nieuwe ideeën en suggesties, is ze vriendelijk, vrolijk, goedlachs en laat ze zich niet makkelijk onder tafel praten.”

Taco Oosterkamp, Business Thinker, bestselling author en groeiexpert