Online marketing om je bedrijf te laten groeien

Tijd te kort om je marketing goed aan te pakken?
Te weinig kennis om je marketing effectief in te zetten?
Je doet liever wat je het allerliefste doet.

Wellicht heb je alle drie met ‘ja’, ‘Ja’ of ‘JAAA’ beantwoord.

Online marketing is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Bijna elke ondernemer heeft marketing nodig om nieuwe leads te verzamelen die weer klanten kunnen worden.

Wist je dat het meestal 7 contactmomenten kost voordat een lead een klant wordt?

Marketing klinkt tegenwoordig veel goedkoper dan vroeger. Toen moest er advertentieruimte ingekocht worden. Nu kan je al veel bereiken door een e-mail en een social media bericht. Maar marketing werkt pas effectief met een plan. Een strategie die door een goede planning optimaal uitgevoerd wordt.

 • Zo bouw je een relatie op met contacten, jouw potentiële klanten.
 • Zo laat je zien wat jij weet en wat jij kan.
 • Zo weet je doelgroep hoe jij hun leven kan verbeteren en leuker kan maken.

Dirkje heb ik ingeschakeld om een marketingplan te ontwikkelen voor nieuwe ebooks en funnels voor mijn nieuwe website. Ik had behoefte aan een frisse blik van buitenaf waarbij ze heel goed weet wat ik bied en voor wie. Daardoor kon ze zich goed inleven. Haar helder en overzichtelijk plan, werkwijze, het nakomen van afspraken, deadlines halen, waren een verademing. Je kunt op haar bouwen. Ze denkt mee, schrijft een voorzet aan teksten zodat ik daar makkelijk op kan doorpakken. Naast het feit dat ze heel toegankelijke, vrolijke en prettige persoonlijkheid is.

Petra Fehring, Academie voor Virtual Professionals

Marketing kost tijd.

 • Tijd om te beschrijven wat je gaat doen wanneer en waar.
 • Tijd om te bedenken waarom en voor wie je het gaat doen.
 • Tijd om uit te voeren wat je bedacht hebt.

Soms ontmoet je mensen in je leven waarvan je na 2 maanden al denkt; hoe heb ik kunnen functioneren zonder deze persoon. Nou dat is dus Dirkje. Zo’n engel die heel hard werkt, echt mee denkt en je helemaal ontzorgt. Dirkje heeft mij geholpen om mijn online cursus te automatiseren, emails funnels op te stellen en het opmaken van de nieuwsbrieven! Kortom, investeer in Dirkje en het levert je heel veel tijd op!

Wietske van Ierssel, LinkedIn Strateeg | trainer |Coach

Marketing kan je zoveel winst geven!

Het verkopen en het uitvoeren van jouw dienst verdient jouw focus. Jouw passie. Want dat is tenslotte waarom je ondernemer bent geworden! Door jouw dienst kan je jouw doelgroep helpen!

Maar de wereld laten horen wat jij kan betekenen voor jouw ideale doelgroep is daarbij wel belangrijk. Jouw zichtbaarheid is belangrijk. Hoe weet de ander dan dat jij een probleem kan oplossen? Iemands leven kan mooier maken? Marketing is key voor je onderneming.

Ik ben super blij met Dirkje. Zij helpt mij naar een next level met mijn bedrijf. Haar zakelijke/commerciële inzicht is waardevol. Ik zie haar echt als een super waardevol teamlid. Haar kennis van de online wereld is erg waardevol voor de groei van mijn bedrijf.

Jolanda Wicherson, Accountability Partner voor ondernemers

Wist je dat jij mijn doelgroep bent?

Ben je down to earth en hou je van humor, dan zijn wij wellicht een goede match!

After seeing her good work in other teams, I asked Dirkje to join the Philips Male Grooming team as a consumer marketing manager to help expanding the business with new opportunities. It was a pleasure having Dirkje around as she was able to combine pleasure, focus and dedication, making sure all “i” were dotted and “t’s” crossed. She managed to motivate her team members in a pleasant and natural way and our sales organisation appreciated her approach.

Nico Engelsman, Management & Consultancy

Eenmalige samenwerking

Omdat je zelf aan je marketing werken leuk vindt, maar even hulp nodig hebt aan het begin of het midden. Ik werk hier met vaste prijzen.

 • Met de strategie, het kader en het plan om jou nieuwe leads te geven dat ik combineer in een praktische Marketing Strategie. Dit kan voor je (nieuwe) bedrijf zijn, voor een lancering of een nieuw product of dienst.
  voor € 895,00 exclusief btw
 • Of met de opzet van je e-mailmarketing in ActiveCampaign: dit is inclusief de basisinrichting, kant en klaar formulier voor nieuwsbrief aanmelders, een opzet voor je nieuwsbrief en een funnel van 5 e-mails.
  voor € 500,00 exclusief btw

Doorlopende samenwerking

Handen en voeten geven aan jouw mooie ideeën door een doorlopende samenwerking. Echt ontzorgd dus! Dit kan al vanaf 10-12 uur per maand (= 2,5/3 uur per week).

 • ActiveCampaign automatiseringen inrichten
 • Planning en coördinatie van je lancering
 • Plannen en brainstorm van je jaarplanning
 • Lees voor meer ideeën deze blog

Praktisch advies om je dromen om te zetten in acties zit gewoon inbegrepen in elk van bovenstaande samenwerkingen 🙂

Dirkje is echt een FANTASTISCHE VA voor mij en mijn business! Superfijn om mee te werken, supersterk in planning en communicatie en een kei in Active Campaign. Zij kan precies de dingen die ik niet wil of niet kan en samen trekken we zo mijn bedrijf naar een hoger plan. Echt mega blij met haar.

Yolande Avé, Not your average style coach

Stuur me een berichtje om te kijken of we een match zijn en of ik jou kan helpen met groeien!