fbpx

Referenties

Tevreden opdrachtgevers zijn een visitekaartje. Ik vind het altijd fijn om een leuke referentie te krijgen op LinkedIn. Andere mensen, (oud) collega’s en opdrachtgevers, weten vaak beter hoe je sterke kanten verwoord kunnen worden.

Op deze pagina licht ik graag een paar mooie referenties uit. Wil je nog meer weten wat mensen over mij zeggen? Dan nodig ik je uit om dat op mijn LinkedIn profiel te lezen!


“Ik ben super blij met Dirkje. Zij helpt mij naar een next level met mijn bedrijf. Haar zakelijke/commerciële inzicht is waardevol. Ik zie haar echt als een super waardevol teamlid. Haar kennis van de online wereld is erg waardevol voor de groei van mijn bedrijf.”


“Dirkje heeft het gehele proces voor de opleiding Virtueel Succes voor ons in kaart gebracht. Hierdoor werd al snel overzichtelijk waar we konden aanscherpen cq. verbeteren en welke automatiseringsslagen we nog konden maken. Dirkje is proactief, werkt snel en zelfstandig, kijkt kritisch naar de processen en zoekt eerst uit voordat ze met gerichte vragen komt. Haar kennis van de online tools heeft ervoor gezorgd dat we deze nu optimaal voor ons bedrijf inzetten. Ook hebben we op haar advies enkele mails toegevoegd die absoluut bijdragen aan een positieve klantbeleving. Het mooie van Dirkje is dat ze door haar enthousiasme mensen in de actiestand zet. Ze is voor mij een inspirerende collega geweest.”


″Dirkje heeft mij supergoed geholpen met het inrichten van Autorespond. Ik zag al een tijdje tegen deze actie op, omdat ikzelf te weinig kennis heb om het snel en misschien nog wel belangrijker, in één keer goed in te voeren. Door duidelijke werkafspraken te maken en heel goed de tijdslijn te beheren heeft Dirkje mij door dit proces heen geholpen. Ze is duidelijk, helder in haar uitleg en kan heel goed aangeven wat zij van mij nodig had om tot het voor mij gewenste resultaat te komen. Daarnaast is ze een prettige persoonlijkheid die heel enthousiast meeleeft als er een goed resultaat behaald is. Ik ben erg blij met Dirkje en zal haar in de toekomst zeker benaderen, mocht ik haar hulp weer nodig hebben.” 


“Met haar gevoel voor structuur en planning heeft Dirkje mij zodanig aangevuld dat ik een enorme boost kreeg om de ideeën in mijn hoofd ook daadwerkelijk op te pakken. Samen hebben we een enorme bak werk verzet waarbij Dirkje een volwaardig sparringpartner bleek en ik altijd weer geïnspireerd was na een overleg met haar. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen bij iedere ondernemer!” 

Sander Goethals - Ondernemen voor Coaches

Sander Goethals

Initiatiefnemer 
Coachgezocht.nu
Auteur van het boek Ondernemen voor Coaches

Secured By miniOrange