fbpx

Virtual assistant Nederland

ook wel bekend als virtueel assistent of VA

Ik heb gekozen voor mijn perfecte (oke, zo goed mogelijk) work-life balans en dat gun ik een ander ook. Stel dat we vrienden worden en samen kunnen genieten van bbq-en op zomeravonden? Op zaterdag relaxen omdat het werk op vrijdag al klaar is? Die extra tijdwinst zou toch super zijn! Met een virtual assistant is dit te realiseren.

Daarom ondersteun ik jou als ondernemer met taken die je minder leuk vindt of waar je niet zo goed in bent. Zo krijg je weer tijd om te investeren in de groei van je bedrijf. Meer tijd voor jezelf en tijd om de dingen te doen die je superleuk vindt. Tijdwinst waar je iets aan hebt.

Virtual assistant in Nederland
Mijn missie is geslaagd als ik anderen tijd terug heb kunnen geven! Ik woon in midden Nederland, maar doordat het werk virtueel (op afstand) is, kan ik als virtueel assistent ondernemers uit heel het land of zelfs buiten de landgrenzen ondersteunen. Graag ondersteun ik je met:

  • Online marketing
    Strategie en/of uitvoering
  • optimaliseren van bedrijfsprocessen
    Klinkt saaiiii, maar het kan je tijdwinst en geld opleveren om jouw processen onder de loep te nemen!

Dirkje @ werk
Net begonnen als virtueel assistent, maar al 20 jaar (inter)nationale en lokale werkervaring bij multinationals, een webwinkel en diverse MKB-bedrijven. Functies die ik vervuld heb, zijn o.a. secretaresse, consumer marketing manager, project manager marketingcommunicatie en analist. Ik ben een kei in gestructureerd werken. En ik hou ook nog van super overzichtelijk, zodat anderen meteen weten hoe het er voor staat. Kijk op LinkedIn of bij referenties voor referenties van klanten en oud-collega’s om een beeld te krijgen.

Dirkje @ thuis
Gewoon dezelfde Dirkje, want ook thuis kan ik huilen van het lachen en geniet ik van een goed gesprek. Samen met man en twee zoontjes woon ik heerlijk huisje-boompje-beestje in Nijkerk. En tussendoor werk ik graag aan het afvinken van een bucket list die bestaat uit leuke dingen doen en reizen.

Ook op zoek naar meer uren voor jezelf, je familie en je bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op via dirkje@dee-organizer.nl.

Tot snel!

Met succesvolle groet, Dirkje
Virtual assistant Nederland