fbpx

Virtual Professional Nederland

ook wel bekend als virtueel assistent of VA

Ik heb gekozen voor mijn perfecte (oke, zo goed mogelijk) work-life balans en dat gun ik een ander ook. Stel dat we vrienden worden en samen kunnen genieten van bbq-en op zomeravonden? Op zaterdag relaxen omdat het werk op vrijdag al klaar is? Die extra tijdwinst zou toch super zijn! Met een virtual assistant is dit te realiseren.

Daarom ondersteun ik jou als ondernemer met marketing taken waar jij niet meer aan toe komt. Zo krijg je weer tijd om te investeren in de groei van je bedrijf. Meer tijd om de dingen te doen die je superleuk vindt om te doen. Tijdwinst waar je iets aan hebt.

Virtual assistant in Nederland

Deze titel zegt meer iets over hoe ik werk dan wat ik doe:

  • Virtueel, dus vanuit mijn eigen huis of een andere inspirerende locatie
  • Een vaak langdurige samenwerking van 3, 5 of 10 uur per week

Maar elke virtueel assistent of virtueel professional heeft haar of zijn eigen expertise. 

Zo help ik je graag je ondernemersdoelen te realiseren met:

  • Online marketing
    Strategie en/of uitvoering op basis van jouw doelen
  • Optimaliseren van bedrijfsprocessen
    Klinkt saaiiii, maar het levert je tijdwinst en dus vaak geld op om jouw processen onder de loep te nemen.

Dirkje @ werk
Nu 2 jaar zelfstandig ondernemer, maar al 20 jaar (inter)nationale en lokale werkervaring bij multinationals, een webwinkel en diverse MKB-bedrijven. Functies die ik vervuld heb, zijn o.a. consumer marketing manager, project manager marketingcommunicatie en analist.

Ik ben een kei in gestructureerd werken. En ik hou ook nog van super overzichtelijk, zodat anderen meteen weten hoe het er voor staat. Kijk op LinkedIn of bij referenties voor aanbevelingen van klanten en oud-collega’s om een beeld te krijgen.

Dirkje @ thuis
Gewoon dezelfde Dirkje, want ook thuis kan ik huilen van het lachen en geniet ik van een goed gesprek. Samen met man en twee zoontjes woon ik heerlijk huisje-boompje-beestje in Nijkerk. En tussendoor werk ik graag aan het afvinken van een bucket list die bestaat uit leuke dingen doen en reizen.

Ook op zoek naar bedrijfsgroei én meer tijd voor jezelf?
Neem vrijblijvend contact op via dirkje@dee-organizer.nl.

Tot snel!

Met succesvolle groet, Dirkje


Lid van de beroepsvereninging
Virtueel Support Professional
Virtueel Succes afgestudeerd
Secured By miniOrange