Online marketing, gewoon uit Nijkerk

Say what? Nijkerk? Weet je, het doet er niet toe dat ik in Nijkerk woon. Of vanwaar ik werk. Want ik werk virtueel. Ik ontzorg ondernemers in hun online marketing stress.

Ik help met het schrijven van marketingstrategieën die je ook daadwerkelijk kan uitvoeren (of uitbesteden aan bijvoorbeeld een VA) zonder een megabudget of een groot team.

Ik hou van praktisch. Van overzicht en structuur. Ik help je door eerst echt naar je te luisteren en dan te doen. Zodat je kan blijven doen waar je blij van wordt of dat je eindelijk kan gaan doen waar je blij van wordt.

“Quality is the best business plan.”

John Lasseter, Pixar

Wil je je online marketing uitbesteden?
Zodat je tijd vrij kan maken om te focussen op wat jij leuk vindt om te doen? En waar je goed in bent?
Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Marketing ervaring: internationaal en landelijk

Ik heb inmiddels ervaring op mogen doen bij een grote multinational (Philips), bij een webwinkel en andere MKB-bedrijven en nu alweer bij meerdere (online) ondernemers zoals coaches, trainers, experts op hun vakgebied. Marketing blijft een mooi spel, een eerlijk spel zolang je zelf weet tot hoever je wilt gaan.

“Marketing is enthusiasm transferred to the customer.”

Gregory Ciotti

Ideeën en plannen gebaseerd op cijfers.

Ik ben een kei in gestructureerd werken. En ik hou ook nog van super overzichtelijk, zodat de ander meteen weet hoe het er voor staat. En dat trek ik graag door in marketing. Cijfers geven inzicht in hoe succesvol je (marketing) is, cijfers geven aan of een idee een succesvol plan kan worden of een slecht idee blijft.

“Marketing without data is like driving with your eyes closed.”

Dan Zarrella

Dirkje @ thuis

Gewoon dezelfde Dirkje, want ook tijdens mijn werk kan ik huilen van het lachen en geniet ik van een goed gesprek. Samen met man en twee zoontjes woon ik heerlijk huisje-boompje-beestje in Nijkerk. En tussendoor werk ik graag aan het afvinken van een bucket list die bestaat uit leuke dingen doen en reizen.

Om mijn andere passies, schrijven en reizen, te kunnen combineren, ben ik ook een reisblog gestart. Nieuwsgierig? Dan neem een kijkje op www.aliasdee.nl.